Van vraag, tot concepts,
tot resultaat.

Samen ontdekken

Omdat vaak de mogelijkheden die er vandaag zijn niet steeds gekend zijn door onze klanten, organiseren we graag een eerste kennismaking. Dit om de aanvraag en inhoud van het project samen in detail te bekijken. We geloven er steevast in dat door krachten en inzichten te bundelen de beste resultaten worden geboekt.

Definiëren

Eens de vraag duidelijk werd gedefinieerd starten we met de brainstorm fase om zo tot een concept te komen. Na verschillende iteraties en een volledige analyse komen we zo tot een clickable prototype.

Bouwen

Tijdens het bouwen van het concept maken we gebruik van een AGILE project aanpak. Hierbij is het belangrijk dat er op regelmatige basis feedback momenten zijn om de vooruitgang te tonen en valideren. Dit stelt ons in staat om het concept op te leveren naar jullie noden. Co-creatie is key in dit verhaal.

Resultaten

Het concept is opgeleverd en in gebruik. Hier houdt het voor Bazookas echter niet op. We heranalyseren het productieproces en eindresultaat. Hierbij kijken we naar de KPI's die we in het begin van het project samen hebben bepaald en denken mee na hoe we nóg betere resultaten kunnen behalen.